loading...
یک آی تی
mostafa بازدید : 79 پنجشنبه 17 مرداد 1392 نظرات (0)

ايميل شما مي تواند داراي يك امضاي باشد كه در انتهاي پيغام شما ظاهر مي شود امضاي ايميل همان امضايي كه شما با دست خو مي زنيد نيست بلكه شامل اطلاعات مفيدي درباره شما است. حتماً تا به حال در ايميل خود با گزينه Signature روبرو شده ايد اين همان جايي است كه شما مي توانيد امضاي الكترونيكي خود را قرار دهيد. اما اين امضا حاوي چه مطالبي ميتواند باشد و استفاده از آن چه لزومي دارد؟ در اين مقاله مطالبي در مورد امضاي ايميل مي خوانيد.

ــ امضاي شما مانند يك كارت ويزيت مي تواند شامل نام، عنوان، شماره تلفن يا فكس، آدرس محل كار و آدرس پست الكترونيكي (ايميل) شما باشد.

ــ استفاده از امضاي الكترونيكي باعث صرفه جويي در وقت شما مي شود اگر زمان براي شما اهميت دارد استفاده از امضاي الكترونيكي به شما در صرفه جويي در زمان كمك مي كند چون براي هر ايميل لازم نيست يك سري اطلاعات تكراري را مرتباً تايپ كنيد.

ــ بعضي از نرم افزارهاي پست الكترونيكي به شما امكان ذخيره بيش از يك امضا را مي دهند بنابراين مي توانيد مثلاً براي ايميل ههاي شخصي از يك امضا و براي ايميل هاي كاري از يك امضا استفاده كنيد.

ــ ممكن است در آينده امضاي پست الكترونيكي شامل يك كد رمز باشند تا بتوان فرستنده نامه را مشخص كرد و به اين وسيله به يك پيغام ايميل مانند يك كاغذ نامه سنديت داد.

mostafa بازدید : 68 پنجشنبه 17 مرداد 1392 نظرات (0)

كوكي عبارت است از يك پيغام كه سرور به مرورگر ( Browser ) شما مي فرستد. مرورگر شما اين پيغام را در يك فايل متني ( Text ) ذخيره مي كند. پس از آن هر بار كه كه شما به آن سرور مراجعه مي كنيد ( يعني يك صفحه از وب سايتي را كه روي آن سرور قرار دارد باز مي كنيد. ) يا به عبارت ديگر هر بار كه مرورگر شما (مثلاً اينترنت اكسپلورر ) در خواست يك صفحه از آن سرور مي كند اين پيغام را به آن سرور باز مي گرداند.

هدف اصلي كوكي ها شناسايي كاربران است تا تنظيماتي را كه كاربر بنا بر سليقه خود دفعة قبل روي يك وب سايت مثلاً ياهو انجام داده اكنون هم بتواند صفحه را با همان تنظيمات دفعه قبل برايش باز كند. براي مثال فرض كنيد در Hotmail يك ايميل درست كرده ايد و اكنون بعد از چند روز دوباره وارد سايت Hotmail  مي شويد تا با وارد كردن ID (يا شناسه ) و پسورد وارد ايميل خود شويد و مشاهده مي كنيد كه با باز شدن صفحه ID شما از قبل نوشته شده است يا حتي اگر از قبل اين امكان را ايجاد كرده باشيد پسورد شما هم وارد شده فقط كافيست اينتر را بزنيد و وارد ايميل خود شويد. و زمانيكه در گوگل زبان خود را انتخاب مي كنيد و دفعه بعد كه وارد گوگل مي شويد و زبان مورد نظر شما به طور اتوماتيك انتخاب شده است همه اين كارها و بسياري از كارهاي ديگر اينچنيني بوسيله كوكي ها انجام مي شود در حقيقت از طريق كوكي ها سرور وب صفحات را مطابق عادت و سليقه شما باز مي كند و به اين طريق در وقت و حوصله شما صرفه جويي مي شود.

.......

mostafa بازدید : 163 پنجشنبه 17 مرداد 1392 نظرات (0)

آلكسايكي از بزرگترين و معتبر ترين وب سايت هايي است كه رتبه هر وب سايتي در آن مي تواند نقش مهمي در موفقيت آن داشته باشد كه در اين مقاله به راهكار هاي افزايش رتبه سايت در آلكسا مي پردازيم

بهبود رتبه يا رنكينگ سايت يا وبلاگ در آلكسا

.......

mostafa بازدید : 65 پنجشنبه 17 مرداد 1392 نظرات (0)

هر دستگاهي كه در اينترنت وجود دارد يا به آن متصل است يك شماره شناسايي منحصر به فرد دارد كه به آن آدرس IP يا شماره IP گفته مي شود. يك آدرس IP چيزي مثل اين است: 127. 55. 27. 216

تركيبي از 4.3 ميليارد آدرس IP

همانطور كه در بالا ذكر شد آدرسهاي IP براي قابل فهم بودن افراد معمولاً به صورت دسيمال (دهدهي) بيان مي شوند. كه با نقطه از يكديگر جدا شده اند. اما كامپيوتر ها با شكل باينري (دودويي) اعداد سروكار دارد و براي ارتباط با يكديگر آنرا در قالب صفر و يك بيان مي كنند مانند مثال زير:

11011000. 00011011. 00111101. 10001001

8تا              8تا             8تا             8تا

چهار عدد در يك آدرس IP اكت (به معناي هشتايي) ناميده مي شوند، چون هر عدد به تنهايي از 8 عدد باينري تشكيل شده است. با تركيب همه اعداد 32 عدد باينري خواهيم داشت. آدرس IP از اعداد 32 بيتي تشكيل شده است. كه هر كدام از 8 وضعيت مي تواند 0 يا 1 باشد. يعني براي هر هشتايي 2 به توان 8 تا، 256 عدد مخلتف را مي توان در نظر گرفت. پس هر عدد كه بين نقطه ها قرار مي گيرد مي تواند بين 0 ــ 255 باشد. با توجه به اين كه 4 عدد داريم كه با نقطه از هم جدا مي شوند مجموعاً 2 به توان 32 يا مجموعاً 4294967296 عدد منحصر به فرد خواهيم داشت.

در نتيجه در حدود 4.3 ميليارد عدد را مي توان براي آدرسهاي IP منحصر به فرد معين كرد البته با صرفنظر از تعدادي آدرس معين كه استفاده از آنها براي عموم محدود شده است. مثلاً آدرس IP به صورت 0. 0. 0. 0 براي شبكه default و آدرس 255. 255. 255. 255 براي broad cast رزرو شده اند.

تركيب اين اعداد فقط براي دادن يك شماره منحصر به فرد و شناسايي نيست بلكه براي ايجاد كلاسهايي است كه بتوان آنها را به يك شغل، دولت، منطقه خاص و غيره نسبت داد.

اعداد بين نقطه ها يا اكت ها (هشتايي) به دو قسمت تقسيم مي شوند. شبكه و هاست. اولين عدد بين نقطه ها مربوط به شبكه است. اين عدد براي شناسايي يك شبكه كه يك كامپيوتر به آن متصل است استفاده مي شود.

هاست (كه گاهي با نام Node شناخته مي شود) كامپيوتري كه واقعاً در شبكه وجود دارد مشخص مي كند. قسمت مربوط به هاست معمولاً آخرين عدد است. 5 كلاس IP به علاوه آدرسهاي خاص مشخص وجود دارد:

ــ default network: يا شبكه پيش فرض كه آدرس IP آن 0. 0. 0. 0 است.

ــ كلاس A: اين كلاس براي شبكه هاي خيلي بزرگ است. مانند يك كمپاني عظيم بين المللي كه داراي يك شبكه بزرگ است. آدرسهاي IP كه اعداد اول آنها (اولين اكت) از 1 تا 126 باشد قسمتي از اين شبكه هستند. سه عدد بعدي براي شناسايي Host به كار مي روند. اين بدان معناست كه 126 شبكه كلاس A وجود دارند كه هر كدام 16777214 هاست و مجموعاً 2 به توان 31 آدرس IP منحصر به فرد مي توان ساخت. اما نيمي از اين تعداد آدرس IP قابل دسترسي است. در شبكه هاي كلاس A اولين عدد باينري هميشه صفر است.

آدرس خود يا loopback: اين آدرس IP عبارتست از 127. 0. 0. 1 با اين آدرس IP يك كامپيوتر مي تواند پيغامي را براي خودش ارسال كند. اين آدرس معمولاً براي عيب يابي شبكه و تست كردن آن استفاده مي شود.

منبع: www.yadbegir.com

mostafa بازدید : 60 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

سلام دوستان من امروز می خوام آموزش ثبت دامنه رایگان tk را به صورت کاملا تصویری بدم این رو بدونید که ثبت دامنه tk در این سایتی که معرفی می کنیم  کاملا رایگان می باشد به دلیل زیاد بودن آموزش ما آن را در ادامه مطلب گذاشته ایم پس برای ثبت دامنه ی خود به ادامه مطلب این مطلب بروید

100% رایگان

 



mostafa بازدید : 92 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

سلام دوباره با معرفی چند سایت درج تبلیغات رایگان برگشتیم این سایت ها این ها هستند:

qazvinads.com

niazjoo.ir

agahi7.ir

niazmandiha.net

hami24.com

1000niaz.com

2mihan.com

7010.ir

agahiweb.com

payamsara.com

takro.net

mostafa بازدید : 55 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

سلام دوستان عزیز امروز می خوام چند سایت هاست رایگان به شما معرفی کنم این سایت ها به صورت زیر می باشند:

xzn.ir

ugig.ir

bdk.ir

youhosting.ir

vvs.ir

asan-web.ir

gigfa.com

نظر یادت نره

mostafa بازدید : 47 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

سلام دوستان من امروز می خواهم چند سایت دامنه رایگان را به شما معرفی کنم برای کسانی که به خوبی نمی دونند مثلا اگر وبلاگ شما به صورت oneit.blogfa.com باشد با دامنه می تونید آن را به oneit.com تبدیل کنید پس این سایت ها به صورت زیر هستند:

www.orq.ir

fay.ir

www.dxd.ir

co1.ir

www.wex.ir

www.vov.ir

s2a.ir

2fa.ir

3de.ir

www.760.ir

با این حال بهترین سیستم دامین دهی در حال حاضر سایت های خارجی زیر است

dot.tk

co.cc

cz.cc

mostafa بازدید : 1559 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

ثبت سایت در موتور های جستوجوگربرای ثبت سایت شما در بیش از سیصد و پنجاه موتور جستجو (!) ، روی این لینک کلیک کنید: 

 » پس از وارد كردن Url شما در این موتورها مدتی طول خواهد تا آدرس شما در موتور ثبت شود.
  » ممكن است به مرور زمان صفحات فوق دچار تغییراتی گردند كه این توضیحات بطور كلی برای تمامی موتورهای جستجوگر صادق است ...
موتورهای جستجو معمولا پس از مدتی از راه اندازی سایت ها و وبلاگ ها ، نام و مطالب آنها را در خود ایندکس (ثبت) می کنند. اما برای تسریع در ثبت سایت و مطالب شما در موتورهای جستجو ، باید این اقدام را خودتان انجام دهید .

سایت زیر این توانایی را دارد که سایت شما را در ۱۵۰موتور جستجو ثبت کند:

http://www.searchengineoptimizationcompany.ca/tools/search-engine-submitter 

پس از وارد کردن آدرس سایت و ایمیل خود دکمه ADD URL رابزنید و صبر کنید تا مراحل ثبت انجام شود. این کار حدود ۳تا ۸ دقیقه طول می کشد.

البته سایت زیر هم سایت بسیار قدرتمندی است در این زمینه:

 http://www.submitdomainname.com

ثبت سايت يا بلاگ در موتور های جستجو (Google, Yahoo, MSN)

اینم یک سایت خوب دیگه:

http://www.urlzip.ir/myred/reg.htm

ثبت وبلاگ یا سایت در 360 موتور جستجوگر معروف جهت افزایش آمار بازدید

موتورهاي جستجو معمولا پس از مدتي از راه اندازي سايت ها و وبلاگ ها ، نام و مطالب آنها را نوشته و شما تیکشونو برمیدارید یا اضافه می کنید

درباره ما
بزرگترین منبع مقاله های کامپیوتر و آی تی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    شما دوست دارید بیشتر در چه موردی مطلب بگذاریم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 48
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 28
  • بازدید امروز : 59
  • باردید دیروز : 32
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 216
  • بازدید ماه : 461
  • بازدید سال : 2,534
  • بازدید کلی : 16,318