loading...
یک آی تی
mostafa بازدید : 40 پنجشنبه 17 مرداد 1392 نظرات (0)

web

شبكه ابر بزرگراه اطلاعات : اينترنت

وب و www و w3 : كل وب

صغحه وب ( web page ) : يك پرونده ساده وب هر چيزي كه در پنجره مرورگرتان (browser ) ميتوانيد بينيد.

مرورگر، مرورگر وب  ( browser , web browser ) : قسمتي از نرم افزار كه در كامپيوتر و به شما اجازه مي دهد تا صفحات وب را ببينيد. معمولترين مرورگرهاي وب يا web browser ها عبارتند از Internet Explorer  و Netscape .

......

mostafa بازدید : 65 پنجشنبه 17 مرداد 1392 نظرات (0)

هر دستگاهي كه در اينترنت وجود دارد يا به آن متصل است يك شماره شناسايي منحصر به فرد دارد كه به آن آدرس IP يا شماره IP گفته مي شود. يك آدرس IP چيزي مثل اين است: 127. 55. 27. 216

تركيبي از 4.3 ميليارد آدرس IP

همانطور كه در بالا ذكر شد آدرسهاي IP براي قابل فهم بودن افراد معمولاً به صورت دسيمال (دهدهي) بيان مي شوند. كه با نقطه از يكديگر جدا شده اند. اما كامپيوتر ها با شكل باينري (دودويي) اعداد سروكار دارد و براي ارتباط با يكديگر آنرا در قالب صفر و يك بيان مي كنند مانند مثال زير:

11011000. 00011011. 00111101. 10001001

8تا              8تا             8تا             8تا

چهار عدد در يك آدرس IP اكت (به معناي هشتايي) ناميده مي شوند، چون هر عدد به تنهايي از 8 عدد باينري تشكيل شده است. با تركيب همه اعداد 32 عدد باينري خواهيم داشت. آدرس IP از اعداد 32 بيتي تشكيل شده است. كه هر كدام از 8 وضعيت مي تواند 0 يا 1 باشد. يعني براي هر هشتايي 2 به توان 8 تا، 256 عدد مخلتف را مي توان در نظر گرفت. پس هر عدد كه بين نقطه ها قرار مي گيرد مي تواند بين 0 ــ 255 باشد. با توجه به اين كه 4 عدد داريم كه با نقطه از هم جدا مي شوند مجموعاً 2 به توان 32 يا مجموعاً 4294967296 عدد منحصر به فرد خواهيم داشت.

در نتيجه در حدود 4.3 ميليارد عدد را مي توان براي آدرسهاي IP منحصر به فرد معين كرد البته با صرفنظر از تعدادي آدرس معين كه استفاده از آنها براي عموم محدود شده است. مثلاً آدرس IP به صورت 0. 0. 0. 0 براي شبكه default و آدرس 255. 255. 255. 255 براي broad cast رزرو شده اند.

تركيب اين اعداد فقط براي دادن يك شماره منحصر به فرد و شناسايي نيست بلكه براي ايجاد كلاسهايي است كه بتوان آنها را به يك شغل، دولت، منطقه خاص و غيره نسبت داد.

اعداد بين نقطه ها يا اكت ها (هشتايي) به دو قسمت تقسيم مي شوند. شبكه و هاست. اولين عدد بين نقطه ها مربوط به شبكه است. اين عدد براي شناسايي يك شبكه كه يك كامپيوتر به آن متصل است استفاده مي شود.

هاست (كه گاهي با نام Node شناخته مي شود) كامپيوتري كه واقعاً در شبكه وجود دارد مشخص مي كند. قسمت مربوط به هاست معمولاً آخرين عدد است. 5 كلاس IP به علاوه آدرسهاي خاص مشخص وجود دارد:

ــ default network: يا شبكه پيش فرض كه آدرس IP آن 0. 0. 0. 0 است.

ــ كلاس A: اين كلاس براي شبكه هاي خيلي بزرگ است. مانند يك كمپاني عظيم بين المللي كه داراي يك شبكه بزرگ است. آدرسهاي IP كه اعداد اول آنها (اولين اكت) از 1 تا 126 باشد قسمتي از اين شبكه هستند. سه عدد بعدي براي شناسايي Host به كار مي روند. اين بدان معناست كه 126 شبكه كلاس A وجود دارند كه هر كدام 16777214 هاست و مجموعاً 2 به توان 31 آدرس IP منحصر به فرد مي توان ساخت. اما نيمي از اين تعداد آدرس IP قابل دسترسي است. در شبكه هاي كلاس A اولين عدد باينري هميشه صفر است.

آدرس خود يا loopback: اين آدرس IP عبارتست از 127. 0. 0. 1 با اين آدرس IP يك كامپيوتر مي تواند پيغامي را براي خودش ارسال كند. اين آدرس معمولاً براي عيب يابي شبكه و تست كردن آن استفاده مي شود.

منبع: www.yadbegir.com

mostafa بازدید : 77 سه شنبه 15 مرداد 1392 نظرات (2)

در اینجا چند گونه از روش های هک و نوع عملکرد آنها را برای شما می آوریم.

۱-Bluejacking

ابتدا اجازه دهید نگاهی به Bluejacking بیندازیم. در Bluejacking یک هکر ممکن است پیام های نا خواسته را به قربانی در قالب شماره ی کارت اعتباری یا شماره ی تلفن همراه یا یک متن جالب ارسال کند که بعد از باز کردن متن یا تماس با شماره ی داده شده به تلفن قربانی نفوذ می کند. توجه داشته باشید هکر برای ارسال پیام های نا خواسته نیازی به شماره تلفن شما ندارد این پیام ها را از طریق بلوتوث ارسال می کند؛ در صورتی که قربانی این پیام ها را به صورت اس ام اس دریافت می کندنه در قالب یک فایل در فولدر بلوتوث و هرگز نمی فهمد که به تلفنش نفوذ شده ، در حالی که هکر به تمامی اطلاعات آن تلفن دسترسی پیدا  کند.

.......

mostafa بازدید : 51 سه شنبه 15 مرداد 1392 نظرات (0)

چند سالی است که طرحی با نام کیف پول همراه در دنیای تکنولوژی بر سر زبان ها افتاده و خبر از رهایی شما از کیف پول و کارت های اعتباری تان می دهد .کیف پول همراه یا همان Wallet phone که برای اولین بار در ژاپن رونمایی شد ، سامانه ای جدید برای مدیریت امور مالی است که از آن می شود برای انتقال پول ، خرید شارژ سیم کارت،پرداخت قبوض،خرید و سایر امورمالی روزمره استفاده کرد .
موفقیت پرژه کیف پول تلفن همراه،در ژاپن و آزمایش های گسترده نشان داده که این فناوری آماده است تا تلفن همراه را جایگزین کارت اعتباری و پول نقد کرده و همچنین به عنوان بلیت الکترونیک ، وسایل حمل و نقل عمومی و سینما و کلید الکترونیک برای درهای خانه ها و اداره ها به کار رود . تقریباً تمامی اپراتورها ، تکنولوژی کیف پول همراه را پذیرفته اند و بعضی از اپراتورها هم در زمینه پیشتاز بوده اند .
شرکت های AT&T و T-Mobile و VerizOn ، سیستم ISIS را تشکیل داده اند تا به توسعه کیف پول همراه کمک کنند . این تکنولوژی ممکن است در اواسط سال ۲۰۱۲ یک جریان تجاری را ایجاد کند که هدف آن فروش ۵۰۰ هزار تلفن همراه با کارکرد های کیف پول تلفن همراه باشد .
بزرگ ترین برندهای تلفن همراه جهان مانند سامسونگ ، HTC و نوکیا طرح تولید تلفن های دارای امکان پرداخت را آغاز کرده اند و همچنین اپل قرار است این سیستم را روی iPhone5 قرار دهد.
اما موضوعی که ما را واداشت تا به معرفی کیف پول همراه Wallet phone بپردازیم ، ورود این سامانه به سیستم مخابراتی کشور است . همزمان با نمایشگاه ایران تلکام ۲۰۱۱ ، اپراتورهای تلفن همراه داخلی هم شروع فعالیت خود را در این زمینه به صورت رسمی عنوان کردند .
با استفاده از این سیستم ، شما می توانید پول خود را در تلفن همراهتان حمل کنید . با این روش علاوه بر سهولت و سرعت ، امنیت پول خود را هم تضمین کرده اید . با کیف پول همراه همواره و در تمامی نقاط به پول دسترسی دارید و تنها شما هستید که می توانید از این پول استفاده کنید .
اپراتور اول تلفن همراه اولین شرکتی است که این سامانه را با نام جرینگ برای کاربران خود فراهم کرده است . برای استفاده از خدمات جرینگ ، تنها به یک گوشی تلفن همراه با سیم کارت همراه اول نیاز دارید.
با استفاده از خدمات جرینگ نیازی به داشتن حساب بانکی نیست و از روشهای مختلف می توان پول به جرینگ واریز کرد . ثبت نام در جرینگ رایگان است و از وجه واریزی در جرینگ می توان برای کلیه امورمالی روزانه استفاده کرد .
همچنین شرکت ایرانسل هم که خدماتی مشابه گوگل Wallet ارائه می دهد ، در آینده ای نه چندان دور روی این اپراتور فعال می شود . این سرویس به وسیله یک کیت که به پشت تلفن همراه شما وصل می شود فعال می شود

mostafa بازدید : 185 سه شنبه 15 مرداد 1392 نظرات (1)

فلش مموری

نوت بوکها به آرامی در حال کسب محبوبیت در میان کاربرانی هستند که نیاز به یک کامپیوتر فوق الاده قابل حمل برای پردازش اطلاعات و مرور اینترنت دارند . عدم نصب درایوهای نوری در نوت بوکها یکی از عوامل مهم در افزایش عمر باتری نوت بوک است اما این امر در هنگام نصب سیستم عامل جدید مانند ویندوز۷ ما را دچار مشکل می کند .  نصب متعارف سیستم عامل از طریق DVD یا CD است که در این مورد ممکن نیست . تنها راه ممکن نصب ویندوز ۷ از طریق USB درایو است

........

mostafa بازدید : 59 سه شنبه 15 مرداد 1392 نظرات (0)

لپ تاب

برای خرید لپ تاپ به نکات زیر دقت کنید :

۱٫ قبل از رفتن به بازار به طور مشخص و واضح احتیاج ها و نیازهایی که به خاطر آن می خواهید لپ تاپ بخرید را فهرست کنید . این طوری انتخاب یک مدل از میان انواع مختلف برندها و سری های گوناگون محصولات ساده تر می شود و در ضمن می توانید در خرج کردن پول تان هم صرفه جویی کنید .

۲٫ اولویت های خود را در فهرستی که گفتیم مشخص کنید . با یک لپ تاپ سبک که راحت جابه جا می شود نمی توانید کار گرافیکی انجام دهید یا انتظار نداشته باشید جدیدترین بازی روز روی آن اجرا شود . کارت گرافیک یکی از نکات مهم هنگام خرید لپ تاپ است چون بیشتر موارد شما نمی توانید کارت گرافیکی تان را عوض کنید .

۳٫ یکی از مهم ترین مشکلات لپ تاپ های جدید، داغی بیش از حد آنهاست. فارغ از مشخصات فنی و اطلاعات تجاری لپ تاپ ها سعی کنید اطلاعاتی هم راجع به برق مصرفی و میزان گرمایی که تولید می کنند به دست بیاورید.

۴٫ اگر زیاد در موقعیت هایی قرار می گیرید که به منبع برق شهری دسترسی ندارید، حتماً زمان نگه داشتن شارژ و عمر باتری را به عنوان یک عنصر مهم قلمداد کنید و ببینید آیا در پک اصلی لپ تاپ ، باتری اضافه هم عرضه می شود ؟

۵٫ پردازنده ، یکی از قطعات در خور توجه لپ تاپ است و با توجه به عملکردی که از سیستم انتظار دارید باید نوع مناسبی را انتخاب کنید .

۶٫ هنگام خرید لپ تاپ به میزان حافظه اصلی (RAM) آن توجه کنید .

۷٫ به رنگ و وضوح تصویر ، روشنایی و مصرف برق نمایشگر آن دقت کنید .

۸٫ پورت ها و تکنولوژی های ارتباطی موضوعی در خور توجه هستند.

۹٫ در بررسی مشخصات فنی آن باید به سرعت ، ظرفیت و نوع هارد درایو آن دقت داشته باشید .

mostafa بازدید : 48 سه شنبه 15 مرداد 1392 نظرات (0)

اگر شما هم به صورت بی‌سیم و به اصطلاح از طریق مودم وایرلس از اینترنت خود استفاده می‌کنید و همواره شک دارید که آیا شخص دیگری هم از اینترنت بی‌سیم شما استفاده می‌کند یا خیر، تنها کافی است یک برنامه بسیار سبک را بر روی سیستم خود نصب کنید تا هر گاه غریبه‌ها قصد استفاده از اینترنت شما را داشتند، به شما هشدار دهد.

 

Wireless Network Watcher یک برنامه ویندوزی رایگان است که Wi-Fi شما را از گزند غریبه‌ها در امان می‌دارد. در واقع با استفاده از این برنامه هرگاه دستگاه دیگری نیز از اینترنت شما استفاده کند، به شما هشدار داده خواهد شد. برای استفاده از این برنامه بسیار ساده مراحل زیر را طی کنید.

 

ابتدا برنامه Wireless Network Watcher را دانلود و نصب کنید.
برنامه را اجرا کنید و از منوی Options گزینه های Beep On New Devices و Background Scan را اجرا کنید.
سپس کلید F5 را فشار دهید تا کلیه دستگاه‌هایی که از اینترنت بی‌سیم شما استفاده می‌کنند را مشاهده کنید.

به نوشته زومیت، توجه کنید که پرینتر و سایر دستگاه‌های موجود در شبکه خانگی تان در این برنامه نمایش داده می‌شوند. بنابراین در صورت مشاهده استفاده غریبه‌ها از اینترنت، قبل از خاموش کردن مودم و تعویض رمزعبور کلیه دستگاه‌ها را شناسایی کنید.

تعداد صفحات : 6

درباره ما
بزرگترین منبع مقاله های کامپیوتر و آی تی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    شما دوست دارید بیشتر در چه موردی مطلب بگذاریم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 48
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 12
  • آی پی دیروز : 28
  • بازدید امروز : 15
  • باردید دیروز : 32
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 172
  • بازدید ماه : 417
  • بازدید سال : 2,490
  • بازدید کلی : 16,274